Lediga jobb 90
22 februari 2018

Support/Butik

Teleservice Skåne
Beskrivning av Teleservice Skåne AB

Teleservice är ett väletablerat teknikföretag med lång erfarenhet med affärsområdena IT, Bredband och Radiokom. Koncernen omsätter 156 miljoner kronor och med högsta kreditvärdighet. Vi är ca 130 medarbetare och huvudkontoret finns i Sjöbo.

IT-Support

IT-Support är en grupp av tekniker som ansvarar för incidenter, tjänsteförfrågningar och viss nivå av installation och leverans mot kund. Gruppens huvudsakliga uppgift är att ta hand om inkommande ärenden, felsökning och information om våra tjänster.

Butik

Vi har butiker i Sjöbo och Ystad där vi bedriver försäljning av varor och tjänstertill både privatpersoner och företag. Tjänsterna består mestadels av Internet, TV och IP-telefoni. Varuutbudet är brett, allt från IT, mobiltelefoner tillkontorsvaror.

Arbetsuppgifter

Vi söker Servicedesk-tekniker som tar emot och hanterar ärenden som inkommer via telefon, mail, chat och via vårt ärendehanteringssystem. Dessutom ska du kunna jobba i vår butik som är i direkt anslutning till din arbetsplats.

De dagliga uppgifterna är av varierande karaktär och svårighetsgrad, där du jobbar mot våra slutkunder. Variationen är stor och vi söker dig med en bred kompetens inom våra huvudsakliga områden.

Beskrivning av dig

Vi ser gärna att du harerfarenhet av servicedeskarbete och har en god teknisk kunskap och förståelse, samt en förmåga av att kunna jobba både självständigt och i grupp.

Du pratar flytande svenska. Vi ser att din sociala kompetens är hög.

Vi är ett positivt företag med mycket energi och våra medarbetare uppskattas av våra kunder. Därför är det viktigt att du trivs med att ha kontakt med människor, har en god känsla för service och agerar professionellt i alla situationer.

Utbildning/erfarenhet:

- Gymnasieutbildning
- Intresse av teknik och försäljning
- Meriterande:
- Erfarenhet av servicearbete/support
- Erfarenhet av butiksarbete
- Körkort

Din ansökan tas endast emot via vårt ansökningssystem online. Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast.

Sista ansökningsdag: 10/3

Omfattning: 100%

Anställningsform: Vikarie ca 6 månader

Placering: Huvudsakligen Ystad

Ytterligare uppgifter

Annonserat
22 februari 2018
Sista ansökningsdag
10 augusti 2018
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Heltid