Lediga jobb 90
9 mars 2018

50-årig kvinna söker Personlig Assistent i Ystad till sommaren

Lystra personlig assistans
Jag är en kvinna i 50-års åldern som söker personliga assistenter för sommarvikariat.

På grund av min Funktionsnedsättning sitter jag i rullstol och jag behöver hjälp i huvudsak med hushållsgöromål och handräckning när jag är hemma eller på stan.


Du som vill jobba med mig måste vara social, lugn och trygg i dig själv. Du behöver vara empatiskt och gärna ansvarsfullt lagd. Du får gärna tycka om att vara utomhus då jag gärna sitter i solen så fort det blir varmt nog. Jag har också en hund. Hon är mkt snäll men du bör ändå inte vara varken hundrädd eller allergisk.

Erfarenhet av assistentyrket är meriterande men personkemin mellan mig och dig som assistent är det viktigast.

Stämmer ovanstående in på dig så vill jag gärna träffa dig! Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är 70% förlagd dagtid även helger, tre till fyra pass per vecka under juli och augusti.


Arbetspassen har delade turer enligt följande tider 8:00-13:00 och 16:00-19:00 alt. 08:30-13:00 och 14:00-17:30.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid anställning kan vi komma att kräva utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan du hitta här; https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-b... (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/)

Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen som den var tänkt från början. Utan excesser. Utan orimliga vinstuttag. Utan räntesnurror. Utan fusk.

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar. För alla har rätt att leva. Inte bara överleva.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
9 mars 2018
Sista ansökningsdag
25 augusti 2018
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid