Lediga jobb 90
16 mars 2018

Klinikveterinär

Evidensia djursjukvård
Legitimerad veterinär till klinik i Ystad


Nu söker vi dig som är legitimerad veterinär och vill arbeta med vårt engagerade och kunniga team! Är du intresserad av tänder och vill utvecklas tillsammans med oss? Anmäl ditt intresse genom att söka tjänsten.


Om jobbet:
När du startar din tjänstgöring hos oss börjar vi givetvis med en introduktion så du blir varm i kläderna och känner dig hemma på kliniken. Därefter kommer du arbeta som tandveterinär och vara verksam på polikliniken och operationsavdelningen. Din tjänst är i huvudsak förlagd dagtid på vardagar, i tjänsten ingår en kvällstjänstgöring per vecka då vi har öppet lite längre för våra patienter och djurägare. Arbetspass på lördagar är förekommande enligt ett roterande schema.


Vem är du? För att vara aktuell för rollen behöver du vara legitimerad veterinär med erfarenhet av att utöva yrket. Du som känner dig trygg att självständigt driva ditt arbete framåt med tandpatienter har en stark fördel i rekryteringsprocessen. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med lättare smådjurskirurgi. Som person ser vi att du har en förmåga att sprida glädje omkring dig samt att du inger en trygghet för både våra patienter och djurägare. Vidare är det viktigt för oss att du trivs med och är duktig på att samarbeta med andra. Tycker du om att arbeta på en liten klinik med ett högt tempo och varierade arbetsuppgifter kommer du absolut trivas hos oss.


Ort:Ystad


Omfattning:Jobbet som erbjuds är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning, tjänstgöringsgraden är mellan 80-100% beroende på dina förutsättningar och önskemål. Startdatum är preliminärt satt till den 1/4-18 men även här kommer vi fram till ett lämpligt startdatum i samråd.


Sista ansökningsdag:Löpande urval tillämpas, ansök därför gärna så snart som möjligt. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-03-31.


För information:Har du frågor om tjänsten eller om oss är du välkommen att kontakta klinikchef Chaterine Kolander via mail chaterine.kolander@evidensia.se (mailto:chaterine.kolander@evidensia.se), alternativt ringer du till chefssköterska och personalchef Gunilla Thorelli på telefonnummer 072706 60 15.
Välkommen med din ansökan!


Vi är stolta över vårt team och koncept med veterinärvård, friskvård och butik. I våra moderna och rymliga lokaler har vi ett välutrustat laboratorium. Vi har digital röntgenutrustning och vi kan göra vissa ultraljudsundersökningar. Vi utför kirurgiska ingrepp där djuret kan gå hem samma dag. Vi har ett bra samarbete med framför allt Djursjukhuset Malmö (http://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-malmo/)dit vi remitterar mer vårdkrävande patienter.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
16 mars 2018
Sista ansökningsdag
1 september 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid