Lediga jobb 135
29 mars 2018

Servicemedarbetare till Servicepoolen inför vår och sommar 2018 (flera orte

Region Skåne, Regionservice
Gör skillnad. Varje dag.

Servicepoolen är en intern bemanningsorganisation inom Regionservice. Vårt uppdrag är att bistå serviceverksamheterna med upplärda vikarier som kan täcka vakanser vid kortare eller längre frånvaro hos ordinarie personal. Vi finns idag i Malmö, Lund, Kristianstad, Hässleholm, Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Trelleborg och Ystad. Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss!

Du kommer att arbeta som vikarie i Regionservice vilket betyder att du stöttar de olika verksamheterna med din kompetens. Det är ett arbete som erbjuder mycket variation och omväxling.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som medarbetare i Servicepoolen innebär att du arbetar inom yrkeskategorierna fordonsförare, köksbiträde, lokalvårdare, servicevärd, tvättbiträde och vaktmästare. Vi vänder oss till dig som vill och kan arbeta flexibelt över gränserna och erbjuder dig en anställning med timanställning i grunden. Vårt behov är som störst under sommaren, men vi har behov redan omgående. Vi ser dessutom gärna att vi har medarbetare som stannar kvar hos oss efter sommaren.

Som servicemedarbetare kan dina arbetsuppgifter bestå av följande:
- sortering, mangling, galgning och packning av textilier.
- köra transporter utanför sjukhusområdena till apotek, vårdcentraler, folktandvården och privatpersoner.
- städning/lokalvård av mottagningar, avdelningar och kontorsutrymmen. Även patientnära städ och smittstäd ingår.
- transportera patienter, post, prover, mat och gods till sjukhusets olika avdelningar. Transport av avlidna förekommer.
- diverse arbetsuppgifter inom produktionskök och avdelningskök såsom disk, uppläggning, kallskänk.

På länken härunder kan du läsa om Daniel som jobbar som servicemedarbetare inom Servicepoolen!

https://www.skane.se/jobba-hos-oss/att-jobba-i-region-skane/Medarbetare-berattar/#71295

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att ge god service och som vill vara med och skapa en bra och trevlig vårdmiljö för Skånes patienter. Ett gott bemötande och en hög servicenivå har en avgörande betydelse för patientens sjukhusvistelse. Därför vill vi att du är positiv, tillmötesgående och har ett genuint intresse för serviceyrket. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Känner du igen dig på denna beskrivning så kommer vi att trivas tillsammans!

För tjänsten som servicemedarbetare krävs att du är minst 18 år, har datorvana samt att du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet inom någon eller några av yrkeskategorierna. Vidare är B-körkort starkt meriterande för tjänsten som servicemedarbetare eftersom det öppnar upp möjlighet att tjänstgöra inom fler yrkeskategorier på fler orter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

- För tjänstgöring som vaktmästare är truckkort A och D1 meriterande.
- För tjänstgöring som köksbiträde är utbildning inom restaurang och storhushåll samt HCCAP-certifikat meriterande.
- För tjänstgöring som fordonsförare är B-körkort krav. C-körkort och YKB meriterande.
- För tjänstgöring som lokalvårdare är SRY, dansk hygienstandard och INSTA800 meriterande.

När du registrerar din ansökan kan du specificera vilka kvalifikationer du har samt vilka orter som du kan och vill arbeta inom.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Att arbeta sida vid sida med sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Som serviceleverantör verkar Regionservice i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal byggplanering påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag – att ge patienterna god och säker vård. Här är Regionservice en viktig resurs.
Regionservice har idag en årlig omslutning på nästan 4 miljarder kronor och består av cirka 1800 medarbetare. Organisationen befinner sig i en spännande utvecklingsfas och lägger stor kraft på att utveckla verksamheten och tjänsteleveranserna. Relationerna med kunderna är avgörande för framgången och siktet är inställt på att nå ett ömsesidigt partnerskap med ett gemensamt mål – att göra skillnad varje dag.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
29 mars 2018
Sista ansökningsdag
16 juni 2018
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid