Lediga jobb 135
9 april 2018

Skolsköterska till Praktiska Gymnasiet i Ystad

Praktiska Gymnasiet Huvudkontor
Vår skolsköterska på Ystad Praktiska har fått nytt jobb i sin hemstad och därför behöver skolan en ny. Vi söker Dig som vill jobba med ungdomar på gymnasiet. Tjänsten innebär att du som sjuksköterska skall arbeta med de övriga professionerna i elevhälsoteamet och bidra till att eleverna når kunskapsmålen utifrån din kompetens. Skolsköterskan ska jobba förebyggande och hälsofrämjande med ungdomar enskilt samt i grupper/klasser. Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Eftersom det är en mindre skola är det lätt att lära känna alla och ”komma in i gänget”.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med lämplig vidareutbildning och erfarenhet från skola, detta är inget krav. Vidare ser vi att du som söker är positiv , flexibel och samt ett intresse för att jobba med gymnasieungdomar. Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är en av de ledande aktörerna i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 32 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
9 april 2018
Sista ansökningsdag
31 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid