Lediga jobb 151
12 april 2018

Sommarvik. Brevbärare, Ystad

PostNord Sverige AB
Bli en del av vårt team

Nu söker vi sommarvikarier för brevbäring till vårt kontor i Ystad, med start 18 juni. Arbetsuppgifterna består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Tjänsten finns på både 100% och 50%, med möjlighet till att få jobba mer vid behov. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.
 
Du har vad som krävs

Det är ett krav att du har körkort (B) för manuell växellåda och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Har du frågor om rekryteringsprocessen? Maila fabian.corp@postnord.com. Du kan även nå mig på 010-436 23 88 men för snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Ansökan sker endast på annons, vi tar inte emot ansökningar på mail/telefon. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
I samband med att du söker tjänsten, beställ ett utdrag ur belastningsregistret: Länk till blanketten
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga 
 
Vi ser fram emot att höra från dig.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
12 april 2018
Sista ansökningsdag
9 juni 2018
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid