Lediga jobb 151
20 april 2018

Medarbetare Lager & leverans

HIREQ AB
Arbetsbeskrivning:

Som medarbetare på vårt lager kommer du att arbeta med inleverans, packning och utleverans av våra produkter. I tjänsten ingår även att till ca 25% av arbetstiden köra vår turbil, som framförallt går i regionen Ystad/Österlen, men vid tillfällen även till andra orter i Skåne. Inne på vårt lager kommer dina arbetsuppgifter bestå av mottagning av leverenser, inrapportering i våra system, samt packning av kundordrar. Du är tillsammans med dina kollegor ansvarig för att ordning och reda efterlevs på arbetsplatsen och att våra produkter packas och levereras till våra kunder i rätt mängd, kvalitet och tidsram. Då du en del av din arbetstid även levererar direkt till våra kunder kommer du ha en hel del kundkontakt.

Profil:

Vi söker dig serviceinriktade, strukturerade och lättsamma person som på ett snabbt och effektivt sätt hanterar att hålla ordning & reda på vårt lager. Du är duktig på att se vad som behöver göras och utför dina arbetsuppgifter med glädje. Du hjälper gärna till att utföra det där lilla extra, som att torka av damm från pallstället om så krävs. Vid orderplock är du snabb men framförallt noggrann. Hos oss är kvalitet en framgångsfaktor! Du trivs med kombinationen att till största delen av arbetstiden arbeta självständigt inne på vårt företag för att senare under ett par timmar träffa våra kunder när du levererar våra produkter. Att ge god service är ditt signum. I denna tjänst är B-kort ett krav.

Om Svets & Tillbehör:

Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning.

Försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsatsmaterial, kap- och slipmaterial, gas- och skärutrustning och skyddsutrustning. Vi säljer även Metabo elverktyg och Atlas luftverktyg.

Vi erbjuder uthyrning av svetsar, plasmaskärare och hanteringsutrustning. Vår hyrpark innehåller det senaste inom svetsmaskiner och vi utrustar maskinen enligt era önskemål, och givetvis med full garanti under hyrestiden.

Reparationer av alla typer av svetsmaskiner och slangpaket utförs av personal auktoriserad för kalibrering och validering, service och reparationer på märken som Esab, Fronius, Kemppi, Hypertherm, Binzel och EWM.

Leveranser sker dagligen med vår egen budbil inom hela Skåne och vi kan garantera snabba leveranser. För leveranser utanför Skåne ordnar vi frakt med annat fraktbolag. Vi tillhandahåller även leverans direkt till arbetsplats.

Vi kan erbjuda IWS-utbildad personal för svetsrådgivning, konsultation, svetskurser, P-VPS:er, VPS:er samt all övrig svetsteknisk rådgivning. Vi har även möjlighet att stå som svetsansvarig under vissa omständigheter.

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Svets & tillbehör med HIREQ. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
20 april 2018
Sista ansökningsdag
26 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid