Lediga jobb 135
23 april 2018

Farmaceutisk rådgivare till Apoteket Stortorget

Apoteket AB
Vill du arbeta på Sveriges mest hållbara företag?

Välkommen till Apoteket Stortorget i Ystad, där jag Kamilla Svensson, tillsammans med mina medarbetare varje dag gör vårt bästa för att skapa en trevlig atmosfär och den bästa upplevelsen för våra kunder.

Vi finns i centrala Ystad vid Stortorget i fina fräscha lokaler. Vi har många trogna recept- och egenvårdskunder kunder som kommer till oss, på sommaren ökar volymerna något då vi även besöks av många turister. Apoteket har 7 medarbetare och öppettiderna är måndag – fredag 08.00-18.00 och lördag 09.00-15.00. Apoteket på Stortorget i Ystad och Apoteket i Skurup ingår i samma apoteksgrupp och vi samarbetar med varandra på olika sätt så tjänstgöring kan även ske där.

För rätt person finns möjlighet till arbete som läkemedelsansvarig farmaceut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Som farmaceutisk rådgivare hos oss arbetar du i huvudsak med receptservice, professionell rådgivning och egenvårdsförsäljning. Du kommer, med dina farmaceutiska kompetenser och din affärsmässighet, att möta våra kunder och bidra till att stärka vår ställning på marknaden. Du erbjuds arbete i en stimulerande miljö och vi möter dagligen nya utmaningar och har roligt tillsammans.

Du tar ansvar för både dina egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller än dina egna vid behov. Du kommer att växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på kundflödet under dagen. 

Din profil
Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.
  
Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vi erbjuder dig
Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Välkommen med din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
23 april 2018
Sista ansökningsdag
22 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid