Lediga jobb 90
30 april 2018

Assistenter till ett roligt gäng i Ystad

Nordström Assistans AB
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Söker efter assistenter som vill jobba i Ystad. 

Som assistent fungerar du som ett stöd för våra kunder i deras vardag. Arbetet består av såväl omvårdnadsinsatser som aktiviteter och alldagliga saker som matlagning och städning, såväl i som utanför hemmet. Egenskaper som empati, lyhördhet och noggrannhet är viktiga samt att du inte är rädd för att hugga i. 

Det gäller arbete hos vår kund som är en man i 60-årsåldern och bosatt i Ystad. Han är rullstolsburen och har nedsatt syn. Han är välutbildad och vill gärna hålla sig uppdaterad inom såväl politik, ekonomi som kultur via tidningar och data och vill gärna diskutera dagens händelser med dig lika väl som att han behöver hjälp med att skriva in saker på datorn. Då han har diabetes behöver han få hjälp med insulin.

Det gäller att hjälpa mannen i hans hemmiljö och arbetsuppgifterna är alla vanligt förekommande uppgifter i hem och trädgård.  Du ska klara förflyttningar utan lift.  Mannen är armstark och väger inte mycket. Han är bra på att ge information och instruktioner och räknar med att du följer upp lika bra. 
Du ska kunna ge fysisk träning. Du ska följa med till eventuella aktiviteter som kan dyka upp.

Du ska ha lätt för att lära och att vara noggrann och ansvarsfull är en självklarhet för dig. Viktigt att du har nära till skratt, då kund har mycket humor och glädje.
Vi tillämpar individuell lönesättning, är anslutna till kollektivavtal och erbjuder bra försäkringar och friskvård.
Uppdraget gäller både dag, kväll, natt och helgtjänst. 
Urval kommer ske löpande så tveka inte att söka.

Kollektivavtal tillämpas

Välkommen med din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
30 april 2018
Sista ansökningsdag
30 augusti 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid