Lediga jobb 151
29 april 2018

Bussförare till Simrishamn

Bergkvarabuss AB
Bergkvarabuss AB är inne i ett expansivt skede och behöver inför sommaren och hösten förstärka upp med fler förare till vår verksamhet i sydöstra Skåne. Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra linje- skol och beställningstrafik är välkommen att söka. Vi söker nu främst skolbussförare till ett nytt avtal i Simrishamn som avser särskoletransporter.

Om dig

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Är du en bussförare som sätter kunden i fokus? Vi värdesätter en jämn könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande. För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har körkortsklass D, samt giltigt YKB, förarcertifiering är ett plus.

Din profil
Gymnasial utbildning och körkort D1 är meriterande

Bergkvarabussgruppen är Sveriges största privatägda bussföretag med en modern fordonspark bestående av ca 1200 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 1700 personer. Ni hittar oss på många orter - från Stockholm i norr till Hamburg i söder. Bergkvarabuss AB ingår i koncern Mekka Traffic, där även Ölvemarks Holiday AB, Scandorama AB, Traveller Buss AB, Sohlberg Buss, Bussanova AB, Buss Persson AB och Elite Traffic GmbH ingår. Företaget är även delägare i de danska företagen Anchersen Turistbusser ApS, Anchersen Rute A/S och norska busscharter.no. Koncernen, inklusive intressebolag, omsätter ca 2,2 mdkr.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
29 april 2018
Sista ansökningsdag
30 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid