Lediga jobb 135
1 maj 2018

Serviceinriktad ventilationstekniker sökes!

Husex AB
Rengöring av imkanal och frånluftsventilation i villor, småhus och mindre kommersiella fastigheter. Ett varierande arbete med stort fokus på service mot kunderna.

Vi vet att den som ska lyckas bra i jobbet bör vara praktiskt lagd och gärna ha någon form av erfarenhet av praktiskt arbete sen tidigare. Då man initialt jobbar ensam är en förutsättning att man kan ta helt eget ansvar och trivas med både ansvaret och friheten det innebär. Vidare har vi sett att de som trivs bäst i rollen är sociala, tycker om flexibilitet och att jobba i ett mindre företag med korta beslutsvägar och stor grad av möjligheter till påverkan.

En förutsättning är att man har B-körkort och i ett initialt skede tillgång till bil. Vi erbjuder fast månadslön och fantastiska möjligheter att vara med och bidra till framtida tillväxt och goda möjligheter att utvecklas med företaget i takt med framtida tillväxt.


HUSEX är ett företag inom ventilation- och fastigheter är grundat och har sitt huvudkontor i Luleå och har funnits sen 2015. Vi är i dagsläget 22 anställda.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
1 maj 2018
Sista ansökningsdag
25 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid