Lediga jobb 135
4 maj 2018

Elevassistent till område 4 som består av Gymnasiesärskola, Yrkesintrodukti

Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Gymnasiesärskolan har individuella programmet och på gymnasiesärskolans nationella program finns sex olika yrkesprogram.
Yrkesintroduktion riktar sig till ungdomar som saknar behörighet till gymnasiets nationella program och även där finns sex olika yrkesprogram. Utbildningen erbjuder möjlighet att läsa grundskoleämne.
IA erbjuder möjlighet att läsa grundskoleämne.
Läs gärna mer på vår hemsida!
Vi behöver förstärka med ytterligare en elevassistent på gymnasiesärskolans individuella program.

Eleverna behöver i varierad grad stöd under hela skoldagen i undervisningssituationer men också vid förflyttningar och raster. Man ingår i ett arbetslag bestående av lärare, studiehandledare och andra elevassistenter. Tillsammans skapar man en stimulerande och utvecklande studiemiljö för eleverna.
Arbetsuppgifterna skiljer sig åt beroende på elevernas behov. Det är viktigt med ett flexibelt och positivt förhållningssätt. Även om grundplaceringen är på ett program gäller anställningen hela området.


KVALIFIKATIONER
Du behöver ha utbildning och erfarenhet av arbete med barn/ungdomar och gärna erfarenhet av arbete med personer med någon form av funktionsnedsättning. God förmåga att samarbeta, men också god förmåga att arbeta självständigt. Att vara kreativ, positiv, lyhörd och ansvarstagande är egenskaper som är viktiga för att jobba i vår verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna manliga sökande då vissa arbetsuppgifter är förlagda till bad och idrott.ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 maj 2018
Sista ansökningsdag
22 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid