Lediga jobb 151
3 maj 2018

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Point Logistik Gota Media AB
Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar- bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan. Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd.
Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03,00-06,00. Arbetstid är deltid, minst 2 timmar per schemalagd dag.

Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försänder och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit. God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver svenskt /EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand att erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.

Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar-och Kronobergslän samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På Point Logistik arbetar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Vi är ca 3000 anställda varav fler än 2800 distributörer.
Vi erbjuder fasta tjänster, semester och sjukvikariat samt andra kortare anställningar.
http://www.pointlogistik.se/

www.pointlogistik.se/

Ytterligare uppgifter

Annonserat
3 maj 2018
Sista ansökningsdag
31 maj 2018
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid