Lediga jobb 135
7 maj 2018

Specialpedagog med inriktining hörsel sökes till Barn- och Elevhälsan

Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finner du naturupplevelser, historia, kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar såväl specialpedagogiska insatser inom hörsel som specialpedagogiska insatser inom andra områden.

Som specialpedagog med inriktning hörsel verkar du för att elever med en hörselnedsättning ska få en likvärdig utbildning och en god hörandemiljö i skolan.

I arbetet som specialpedagog ingår bl.a:

• Handledning och konsultation till skolpersonal
• Fortbildningsinsatser
• Internt och externt samarbetet
• Utveckling av hälsofrämjande och förebyggande insatser
• Utvecklingsarbete

I Barn- och Elevhälsan har vi samlat psykologiska, medicinska, psykosociala och specialpedagogiska kompetenser för att kunna bistå kommunens skolor och förskolor med en bred kompetens och ett tvärvetenskapligt perspektiv.

Barn- och Elevhälsans insatser har en handledande, rådgivande och konsulterande roll på individ-, grupp- och organisationsnivå. Alla på enheten arbetar främst förebyggande och hälsofrämjande för att skapa miljöer som främjar barns och elevers lärande, utveckling och hälsa.

KVALIFIKATIONER
• Specialpedagogexamen
• Lärarlegitimation
• Lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolan
• Meriterande är erfarenhet och kunskap om hörselnedsättning

Vi vill att du är en positiv, nytänkande och flexibel person. Det krävs att du har god samarbetsförmåga samt förmåga att organisera och strukturera ditt arbete. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

För arbetet krävs körkort.ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 maj 2018
Sista ansökningsdag
26 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid