Lediga jobb 135
7 maj 2018

Servitörer sökes till hamnkrog i Simrishamn!

StudentConsulting
Nu söker vi hamnkrogens nya serveringsstjärnor! Vill du jobba i ett härligt team av servitörer och servitriser på underbara Österlen? Då har vi jobbet för dig!

Vi ser gärna att du har branschvana och att du har erfarenhet av att ha många bollar i luften, samtidigt som du inte är rädd att ta eget ansvar.

Du kommer främst att arbeta med a la carte-beställningar och du kommer ha mycket kontakt med restaurangens kunder. Det är viktigt att du brinner för service och att ge kunden det lilla extra.

Tjänsten startar i juni med introduktion och för att vara aktuell för tjänsten ska du kunna jobba hela juli månad och 2 veckor in i augusti. Det finns även chans till förlängning därefter.

Arbetstiderna kommer variera under perioden och restaurangen har öppet mellan 7:00-00:00 varje dag. Dina främsta arbetstider kommer vara mellan 10:00-20:00 eller 12:00-22:00 både vardagar och helger.

Hamnkrogen finns i vackra Simrishamn – i hjärtat av Österlen. De bjuder in dig till en mysig och hemtrevlig atmosfär. Hos dem kan kunderna bo vackert, få vegetarisk mat, goda kött- och fiskrätter samt utsökta desserter.

Din profil
Du som söker denna tjänst har ett brinnande intresse för mat och service, som person är du en riktig lagspelare som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Vi tror också att du är stresstålig och initiativrik. Du bjuder alltid på ett leende och älskar att göra det lilla extra för gästerna. Det är ett krav för tjänsten att du har tidigare erfarenhet av a la carte.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till Hamnkrogen, vi jobbar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 maj 2018
Sista ansökningsdag
27 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid