Lediga jobb 135
7 maj 2018

Sjuksköterska

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med patienter inom området LSS och socialpsykiatrin.
Du är intresserad av att arbeta i team, med patienten i fokus.
Du är trygg, noggrann och ansvarsfull, har en god kommunikativ och motiverande förmåga. Du bidrar till att vården bedrivs personcentrerad. Du samverkar internt med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, handläggare, chefer och omvårdnadspersonal. Externa samverkanspartners är primärvård, slutenvård, andra öppenvårdsmottagningar och närstående, utifrån en helhetssyn på patienten. Du medverkar i planeringar kring patienten och deltar i nätverk.
Dokumentationen sker i Procapita +.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs att du är leg.sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Har du specialistutbildning inom psykiatrin, eller arbetat inom det verksamhetsområdet ser vi det som meriterande.
Du har god vana av IT baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 maj 2018
Sista ansökningsdag
26 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid