Lediga jobb 135
4 maj 2018

Ämneslärare moderna språk åk 6

MONTEPRENÖR AB
Lärare i moderna språk för elever i årskurs 6, 2 timmar per vecka. Det finns möjlighet att fylla upp tjänsten med andra pedagogiska arbetsuppgifter för den som är nyfiken på att växa tillammans med oss i en positiv atmosfär.

Villa MY är en liten och trygg fristående montessoriskola på regementsområdet i Ystad. Skolan erbjuder utbildning från förskola upp till årskurs sex och är idag 50 barn i förskolan respektive drygt 100 barn i grundskolan respektive fritidshem. Montessoripedagogiken formar skolans värdegrund och förhållningssätt samtidigt som entreprenörskap och hälsa finns som en röd tråd genom hela skolan. Villa MY har 30 anställda varav 11 personer arbetar i grundskola och fritidshem och 13 personer i förskolan. Vi lagar mat från grunden i det egna skolköket med två kockar. Villa MY är en liten trygg skola där det är möjligt att få växa i sin yrkesroll.

Varmt välkommen till Villa MY! Ring och prata med rektor Karin Kärnefelt, 0411-211388.

Du är trygg, pigg och nyfiken i din roll som lärare och ser möjligheter att utvecklas som pedagog genom arbete i en liten och trygg montessoriskola. Lärarlegitimation för grundskolans tidigare år är önskvärt.

Liten och trygg montessoriskola i Ystads regementsområde nära skog, hav och stad för alla barn att växa i, varje dag. 2009 startades skolan och har sedan dess vuxit till att vara ett av Ystadsbornas första val av skola. Villa MY är en fristående skola med drygt 150 barn och 30 anställda inklusive en egen skolrestaurang som lagar näringsrika och goda måltider. Varmt välkommen med din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 maj 2018
Sista ansökningsdag
4 juni 2018
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Deltid