Lediga jobb 151
4 maj 2018

Grundskollärare åk F-3, vikariat läsåret 2018-2019

MONTEPRENÖR AB
Villa MY är en liten och trygg fristående montessoriskola på regementsområdet i Ystad. Skolan erbjuder utbildning från förskola upp till årskurs sex och är idag 50 barn i förskolan respektive drygt 100 barn i grundskolan respektive fritidshem. Montessoripedagogiken formar skolans värdegrund och förhållningssätt samtidigt som entreprenörskap och hälsa finns som en röd tråd genom hela skolan.
En av våra grundskollärare kommer att vara föräldraledig läsåret 2018-2019 och därför söker vi nu en vikarie under detta året i första hand. Eftersom vi är en växande skola kommer det att finnas möjligheter att fortsätta utvecklas inom vår skola även efter vikariatet. Det är ett utmärkt tillfälle att under ett års tid prova att arbeta i en liten trygg fristående montessoriskola. Som grundskollärare vid Villa MY arbetar man i arbetslag där både det kollegiala lärandet och utvecklingen av utbildningen är en del av vardagen. Villa MY arbetar åldersintegrerat i huvudsak men höstens årskurs 2 åldershomogen men kommer att arbeta nära lärarlaget i F-3 (fyra lärare). Villa MY har 30 anställda varav 11 personer arbetar i grundskola och fritidshem och 13 personer i förskolan. Vi lagar mat från grunden i det egna skolköket med två kockar. Villa MY är en liten trygg skola där det är möjligt att få växa i sin yrkesroll. Varmt välkommen till Villa MY! Ring och prata med rektor Karin Kärnefelt, 0411-211388.

Du är trygg, pigg och nyfiken i din roll som lärare och ser möjligheter att utvecklas som pedagog genom arbete i en liten och trygg montessoriskola. Lärarlegitimation för grundskolans tidigare år dvs lågstadiet är ett krav.

Liten och trygg montessoriskola i Ystads regementsområde nära skog, hav och stad för alla barn att växa i, varje dag. 2009 startades skolan och har sedan dess vuxit till att vara ett av Ystadsbornas första val av skola. Villa MY är en fristående skola med drygt 150 barn och 30 anställda inklusive en egen skolrestaurang som lagar näringsrika och goda måltider. Varmt välkommen med din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 maj 2018
Sista ansökningsdag
4 juni 2018
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Heltid