Lediga jobb 135
9 maj 2018

Biomedicinsk analytiker till Klinisk fysiologi i Ystad

Region Skåne, Skånevård Kryh, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

På Klinisk fysiologi undersöker vi patienter med olika typer av hjärt-, kärl-, lung- och hjärnsjukdomar. Vi har ett nära samarbete med hjärtvårdsavdelningen, akutmottagningen och de övriga mottagningarna inom våra undersökningsområden. Vi har ett varierande arbete och är stolta över hur vi planerar och utför våra arbetsuppgifter. Vår vision kännetecknas av lyhördhet för patientens behov, nytänkande och ett välkomnande förhållningssätt. Vi strävar efter att i vardagen sätta patienterna först, respektera människan och att ständigt förbättras.

Nu välkomnar vi dig som biomedicinsk analytiker till Klinisk fysiologi i Ystad.

ARBETSUPPGIFTER
Då lasarettet är relativt litet är beslutsvägarna korta och steget från tanke till handling lättare. Hos oss har du goda möjligheter att påverka ditt dagliga arbete och du ges förtroende till självständigt och ansvarstagande arbete.

Dina arbetsuppgifter som biomedicinsk analytiker är varierande och innebär bland annat att du kommer utföra ultraljud av hjärta (UKG), Carotis doppler, EEG, arbetsprov, Holter, Spirometri, vilo-EKG och blodtrycksundersökning, ankelindex samt pacemakerkontroll på vuxna. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas inom ditt område.

KVALIFIKATIONER
Detta är en tjänst för dig med stort engagemang för din yrkesroll, god initiativförmåga och ett gott bemötande. Vi lägger stort värde vid personlig lämplighet och välkomnar såväl dig som har mångårig erfarenhet inom yrket, men också dig som är nyexaminerad, att söka tjänsten.

Du trivs med ett självständigt arbete inom ett brett område. Hos oss planerar teamet gemensamt sitt arbete och det är därför viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga och kan anpassa dig efter förändrade omständigheter. Vidare värdesätter vi vilja till delaktighet i verksamhetens pågående utvecklingsarbete.

Gällande de formella kraven för tjänsten är du legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi, med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är särskilt meriterande om du har arbetslivserfarenhet av UKG, Carotis doppler och/eller EEG. Vi ser gärna att du har erfarenhet av våra system Sectra Ris, Melior, Muse och/eller PASIS.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och ser fram emot att läsa just din ansökan.
Välkommen med den redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
9 maj 2018
Sista ansökningsdag
29 juni 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid