Lediga jobb 135
11 maj 2018

Stans och kantpressaroperatör

Palm & Partners Bemanning AB
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Vår kund tillverkar dörrar i metall och plast. du kommer vara på metallavdelningen och arbeta med stansning och bockning av metall till dörrarna.

Arbetet kräver att du har arbetat med stansning sedan tidigare eftersom vår kund kommer inte kunna lära upp någon från grunden, givetvis kommer det finnas en introduktion för att komma in i system och rutiner.

Det är en trivsam arbetsplats och många av kollegorna har varit på företaget länge. Det finns bra möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

Utbildning
Verkstadsteknisk eller annan relevant utbildning.

Erfarenhet
Tjänsten kräver erfarenhet från stansning.

Personliga kvalifikationer
Du kommer arbeta sjävlständigt med att tillverka metalldörrar där det är mycket viktigt med kvalitetatänkande.

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal.

Ansökan
VI kommer kalla löpande till intervju och vill att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Startdatum
Snarast beroende på när rätt person kan börja.

Uppdragslängd
Uppdraget är en hyrrekrytering.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
11 maj 2018
Sista ansökningsdag
2 juni 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid