Lediga jobb 135
15 maj 2018

Slöjdlärare till Norreportskolan

Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Norreportskolan ligger mitt i centrala Ystad och är en 7-9 skola med ca 480 elever, uppdelade på tre arbetsenheter, åk 7, 8 och 9. Arbetslagen arbetar åldershomogent, och på så sätt följer samma grupp av lärare sina elever under skoltiden på Norreport under samtliga tre år.

Vi arbetar med förhållningssättet "Barn gör rätt om de kan" samt visionen att "Utmana alla".


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i årskurs 3-9 i trä- och metallslöjd. Mentorskap ingår. Skolorna i Ystad arbetar med 1:1 och du kommer naturligt att arbeta med datorn som ett verktyg i undervisningen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd.
Du är väl förtrogen med LGR-11 och har en vana och vilja av moderna undervisningsmetoder där IT ingår. Du arbetar med ett förhållningssätt som utgår från varje enskild elevs förmåga att vilja lära och att eleven gör rätt om de kan. Du har alltid elevernas bästa i fokus och har höga förväntningar på elevernas kunskapsutveckling. Du ska ha en god förmåga att skapa goda relationer med elever och deras vårdnadshavare. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.
Erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
15 maj 2018
Sista ansökningsdag
28 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid