Lediga jobb 135
15 maj 2018

Klassassistent i grundsärskolan

Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara en del i ett arbetslag som består av lärare, assistenter samt personliga assistenter i grundsärskolan.

Din huvuduppgift är att stödja eleverna i klassen
utifrån deras speciella behov så de kan nå kunskapsmålen. Utöver sin intellektuella funktionsnedsättning kan eleverna ha tilläggshandikapp såsom autism, rörelsebegränsningar, ADHD och är därför i behov av någon som kan vägleda dem genom skoldagens alla moment. Elever ska mötas och avlämnas vid taxibilar dagligen.

KVALIFIKATIONER
Assistentutbildning el likvärdig utbildning.
Simkunnighet ett krav. Arbete inom grundsärskolan prioriteras.
TAKK, Lågaffektivt bemötande och kunskaper inom området autism är meriterande.
Personlig lämplighet är ytterst viktigt.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
15 maj 2018
Sista ansökningsdag
28 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid