Lediga jobb 135
15 maj 2018

Personal till Edvinshemsskolans fritidshem

Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
Edvinshemsskolan ligger i Ystads västra del. På skolan går det ca 340 elever från förskoleklass - åk 6.

Om du är nyfiken på vår verksamhet är du välkommen att besöka vår sida på Facebook.


ARBETSUPPGIFTER
Till hösten kommer vi att utöka vårt arbetslag på fritids. Är du sugen på nya utmaningar så är du välkommen med din ansökan.

Vi söker dig som är fritidspedagog/lärare mot fritidshem alternativt förskollärare, socialpedagog, fritidsledare, barnskötare och som vill vara med i arbetet med att utveckla vår fritidshemsverksamhet för barn i åldrarna 6-12 år.

På förmiddagarna är tjänsten förlagd till skolan. Ditt uppdrag under skoldagen kan se olika ut utifrån din kompetens och elevernas behov.

Ditt huvuduppdrag kommer att vara att tillsammans med övrig personal på fritids planera, genomföra och utveckla fritidsverksamheten för våra elever utifrån gällande styrdokument.KVALIFIKATIONER
Utbildad fritidspedagog, förskollärare, socialpedagog, fritidsledare, barnskötare

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
15 maj 2018
Sista ansökningsdag
27 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid