Lediga jobb 135
14 maj 2018

Sjuksköterska till Aberia Vilbo

Vilbo samt LSS Gruppboende Höör
Aberia med dotterbolag erbjuder tjänster inom LSS, HVB, Familjehem, SoL-boende samt Personlig assistans och ledsagning. Vår vision är att erbjuda möjlighet att lyckas och på så sätt få ett mer självständigt och bra liv. Med våra olika verksamhetsområden vill vi erbjuda helhetslösningar till våra barn /ungdomar och vuxna där ledorden är trygghet, värdighet och ett gott respektfullt bemötande med individen i centrum.
Vi söker nu
En sjuksköterska
Vi söker nu en sjuksköterska för våra LSS gruppbostäder som kommer att starta upp i Skåne samt vårt SoL-boendet Vilbo. Vilbo är beläget i Köpingebro, Ystad. Verksamheten är tillståndspliktig och har idag 20 platser och tar emot vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi söker dig som är sjuksköterska och har även minst tre (3) års erfarenhet samt erfarenhet av målgruppen och arbete inom psykiatri. För tjänsten krävs också att du har B-körkort.
I Ditt uppdrag som sjuksköterska ansvarar Du för HSL hanteringen för Vilbo samt LSS gruppbostäderna i region Skåne. I tjänsten ingår även sk. beredskapstjänstgöring. Du har även kontakt med myndigheter, kunder och anhöriga. Du rapporterar direkt till närmaste verksamhetschef.
I gengäld erbjuder vi Dig en stimulerande arbetsmiljö med både utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Då vi värnar om en trygg och säker arbetsmiljö erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, intern och extern utbildning.
Vi värdesätter Dina personliga egenskaper, som gör att Du kan skapa ett bra samarbetsklimat samt viljan att inspirera och utveckla samt känner ett stort engagemang för medarbetarna och för de som vistas i verksamheten. Du är stresstålig och ansvarsfull, och ser möjligheter istället för problem.
Vi tillämpar provanställning, tillträde snarast. Fackligt avtal med Kommunal

Vi rekryterar löpande

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Charlotte Högman 072 252 99 80.
Monica Fallesen 073 541 03 27
Ansökan skickas via e-post till charlotte.hogman@aberia.se
Märk ansökan med ”Sjuksköterska-Skåne”

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 maj 2018
Sista ansökningsdag
14 juni 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid