Lediga jobb 135
14 maj 2018

Verksamhetschef, Aberia Vilbo

Vilbo
Verksamhetschef Aberia Vilbo, SoL-boende i Köpingebro
Aberia med dotterbolag erbjuder tjänster inom LSS, HVB, Familjehem, SoL-boende samt Personlig assistans och ledsagning. Vår vision är att erbjuda möjlighet att lyckas och på så sätt få ett mer självständigt liv. Med våra olika verksamhetsområden vill vi erbjuda helhetslösningar till våra barn /ungdomar och vuxna där ledorden är trygghet, värdighet och ett gott respektfullt bemötande med individen i centrum.
Vi söker nu
En verksamhetschef
Vi söker nu en verksamhetschef för SoL-boendet Vilbo. Vilbo är beläget i Köpingebro, Ystad. Verksamheten är tillståndspliktig och har idag 20 platser och tar emot vuxna personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi söker dig som är socionom eller sjuksköterska. Du har även minst tre (3) års erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg samt erfarenhet av målgruppen och arbete inom psykiatri. Som Verksamhetschef bör du även har arbetsledarerfarenhet samt gärna ledarskapsutbildning. För tjänsten krävs även att du har B-körkort.
I Ditt uppdrag som verksamhetschef ansvarar Du för Vilbo, vilket innebär arbetsledningsansvar, budgetansvar samt ett arbetsmiljöansvar. Personalen arbetar schemalagd arbetstid. I tjänsten ingår även sk. beredskapstjänstgöring. I Ditt uppdrag ingår det även ett ansvar för de boende så att de får den omsorg, vård och stöd som utlovas liksom att följa gällande lagstiftning. Du har även kontakt med myndigheter, kunder och anhöriga. I uppdraget som verksamhetschef ingår även att starta upp en ny verksamhet för vuxna i en närbelägen fastighet, där du har stora möjligheter att påverka innehållet. Du rapporterar direkt till regionchefen för Skåne.
I gengäld erbjuder vi Dig en stimulerande arbetsmiljö med både utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Då vi värnar om en trygg och säker arbetsmiljö erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, intern och extern utbildning.
Vi värdesätter Dina personliga egenskaper, som gör att Du kan skapa ett bra samarbetsklimat samt viljan att inspirera och utveckla samt känner ett stort engagemang för medarbetarna och för de som vistas i verksamheten. Du är stresstålig och ansvarsfull, och ser möjligheter istället för problem.
Vi tillämpar provanställning, tillträde snarast. Fackligt avtal med Kommunal
Vi rekryterar löpande

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Charlotte Högman 072 252 99 80.
Monica Fallesen 073 541 03 27
Ansökan skickas via e-post till charlotte.hogman@aberia.se
Märk ansökan med ”Verksamhetschef, Vilbo”

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 maj 2018
Sista ansökningsdag
14 juni 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid