Lediga jobb 135
14 maj 2018

Idrottsledare i Sweden Sport Academy för Idrottsskolan Knatteskutt

SSA-Sweden Sport Academy AB
I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt idrott i Ystad. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger. Passen hålls under vardagskvällar och/eller på helger mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Vi söker en ansvarstagande och duktig huvudledare till Knatteskutt Idrott. Vi lägger stor vikt att du som ledare är trygg i dig själv och har en stark förmåga att få med dig barnen under passen. För att lyckas som huvudledare ser vi även att du har ett genuint intresse för idrott samt kunskap och erfarenhet i att leda barn sedan tidigare.??


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.?

?

Knatteskutt?– för barn?2-7 år??

- Låta barnen prova på olika idrotter

- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid?

- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination?

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 maj 2018
Sista ansökningsdag
29 maj 2018
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid