Lediga jobb 135
14 maj 2018

Junior elmontör sökes till Österlen

Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning
Uniflex söker en elektriker för arbete med vägbelysning och service på Österlen.
Kunden är en ledande leverantör inom tekniska tjänster, service och entreprenad. De hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, modernisera och optimera sina anläggningar. Arbetet är varierande och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter, både vad gäller internutbildningar och utvecklande tjänster.

Arbetet kommer att utföras längs vägarna och det är nästan uteslutande utomhusarbete. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar både annat att utföra service och underhåll samt nyinstallation inom området som berör vägbelysning.

Vi söker dig som har någon form av el utbildning som tex. gymnasieutbildning inom el, och är intresserad av att arbeta inom el och teknik.
Det är viktigt att du vill utvecklas inom energibranschen i en roll som elmontör.

Följande säkerhetsutbildningar är meriterande men kan vid behov kompletteras från kunden/Uniflex:

• ESA 05
• AMS<1000 V,
• HLR
• Säkerhet på väg
• Skyliftutbildning
• Heta Arbeten


Personliga egenskaper
Kunden fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna och söker efter drivna, handlingskraftiga och engagerade medarbetare. Eftersom man arbetar längs vägar är det viktigt att ha ett utvecklat säkerhetstänk.

B-körkort är ett krav.

Låter detta som ett arbete för dig? Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt då urvalet sker inom kort.
Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenter som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.
Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 maj 2018
Sista ansökningsdag
24 juni 2018
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Heltid