Lediga jobb 135
13 maj 2018

Familjerådgivare

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som redan idag arbetar som familjerådgivare, då vi utökar vår verksamhet med ytterligare en halvtids tjänst. Uppdraget innebär att tillsammans med två kollegor arbeta mot tre kommuner, Sjöbo, Skurup och Ystad. Placeringen är i Ystad, men samtal och annat förebyggande arbete kan förekomma även i de andra kommunerna.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha en socionomexamen med dokumenterad erfarenhet av familjerättsarbete och familjerådgivning.
Det är viktigt att du är strukturerad, relationsskapande och självständig. Du ska också ha en god förmåga att samarbeta då det är en framgångsfaktor för vår familjerådgivning. • Socionomutbildning
• Tidigare arbete som familjerådgivare
• Psykoterapeutiskt program steg 2
• Arbetat med familjerättsfrågor

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
13 maj 2018
Sista ansökningsdag
27 maj 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid