Lediga jobb 135
13 maj 2018

Personlig Assistent, sommarvik Ystad

Kooperativet Frihet
Jag är en aktiv och social kille på 45 år som har en CP-skada och är rullstolsburen. Bor i egen lägenhet i Ystad och har personlig assistans dygnet runt. Jag söker nu en positiv och trevlig personlig assistent som vill sommarjobba hos mig.
Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar till exempel matlagning, städning och personlig hygien. Ser gärna att du har någon form av utbildning, eller motsvarande erfarenhet, inom vård- och omsorg samt att du bor i Ystad, eller med enkelhet kan ta dig hit.


Du som söker tjänsten är en glad, sympatisk och positiv person. Ser gärna att du har någon form av utbildning, eller motsvarande erfarenhet, inom vård- och omsorg samt att du bor i Ystad, eller med enkelhet kan ta dig hit.

Möjlighet till timanställning efter sommaren finns.

Kooperativet Frihet är ett brukarkooperativ för personer med funktionsnedsättning som har rätt till personlig assistans enligt LSS (lag om stöd och service till vissa funktionshindrade). Kooperativet Frihet är arbetsgivare för medlemmarnas personliga assistenter och har sitt kansli i Lund.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
13 maj 2018
Sista ansökningsdag
27 maj 2018
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Heltid