Lediga jobb 94
11 juni 2018

Nu finns jobb som butiksmedarbetare i Ystad med omnejd

Storesupport
Nu har du chansen att börja jobba hos oss på Storesupport! Vi erbjuder personal till butiker inom dagligvaruhandeln vid akut eller planerat behov och nu letar vi efter kunniga, positiva och serviceinriktade medarbetare. Vi söker dig som kan jobba i sommar och bor i Ystad med omnejd.

Arbetsuppgifter

Sommarpersonal med kunskap om Kassa/Plock/Delikatess/ATG-Post sökes till Matbutiker i Ystad. Vi erbjuder dig chansen att jobba att arbeta i flera olika butiker-och kedjor som ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaruhandeln.

Nu finns det jobb för dig som kan och har erfarenhet av att jobba i detaljhandeln.
Förutom att lämna god service, kunna arbeta bra under stressiga förhållande och ha ett lösningsorienterat tänk.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av delikatessarbete, plockarbete, kassaarbete på ICA, Coop, Willys eller City Gross. Du har tidigare erfarenhet av posthantering och Postnords system. Har du även kunskaper inom ATG/ Svenska Spel är detta mycket meriterande. Är du som person driven, positiv, noggrann och ser tempo såväl som hög kvalitet som grunder för hur du vill arbeta kommer du snabbt komma in i din nya roll. Du kommer att ingå i vår pool och vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik!

Om oss

Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Bemanningsföretagen via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Storesupport AB ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantörs- och producentledet.Mer information om oss hittar du påwww.storesupport.se.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl,vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vianvänder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökanså snart som möjligt.

Har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss (ansvarig rekryterare)

Varmt välkommen!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
11 juni 2018
Sista ansökningsdag
27 november 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid