Lediga jobb 94
14 oktober 2018

Hushållsnära tjänster/trädgård

SENIORBOLAGET PRIVAT AB
Att hos våra uppdragsgivare vilka oftast är privatpersoner arbeta med städarbeten utomhus som inomhus. Alla typer av städarbeten men också en fördel om du är lite "alltiallo" . Även vara behjälplig med trädgårdstjänster, bl.a trädbeskärning.

Rollen som lokalvårdare är ett självständigt och omväxlande jobb med eget ansvar. Städaren arbetar nära en arbetsledare, vilket innebär att du delar arbetet med denna samt rapporterar tid osv kontinuerligt. Arbetet innehåller bl.a samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en samarbetsförmåga. Du har kunskap och erfarenhet från städning. För tjänsten krävs att du behärskar svenska i både tal och skrift till 100% samt har körkort för bil. Vi förutsätter även att du har viss vana att arbeta med mail och smartphone.

Du tar gärna egna initiativ för att föra verksamhetsområdet framåt, har ett bra ordningssinne. Vidare har du ett strukturerat förhållningssätt, och är serviceinriktad. Andra personliga egenskaper vi ser som viktiga är att vara ödmjuk och samarbetsvillig. Du ser det också som en självklarhet att vara delaktig i vårt företags utveckling .

+Lång och gedigen yrkeserfarenhet, gärna dig som är 50 plus eller nybliven avtals- eller ålders-pensionär med en grundförsörjning då anställningen är på timbasis, men även du som själv vill bestämma över din arbetstid, del, halv eller heltid. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Du är serviceminded och talar svenska i tal och skrift.

Seniorbolaget finns i fler än 100 kommuner i Sverige och är under kraftig expansion. Vi finns från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder.
Vi timanställer och hyr ut seniorer 50+ samt pensionärer och arbetssökande ungdomar till i huvudsak privatpersoner men vår ambition är att öka bemanningsuppdragen hos företag. Arbetsplatsen är ute hos kunder och utgår från hemmet. Huvudkontoret är i Rönnäng på Tjörn.
Mer information om Seniorbolaget finns på vår hemsida www.seniorbolaget.se Vi söker nu personal för uppdrag i STO. (Stenungsund Tjörn Orust)


www.seniorbolaget.se

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 oktober 2018
Sista ansökningsdag
31 december 2018