Lediga jobb 94
14 oktober 2018

Hantverkare, målare och snickare

SENIORBOLAGET PRIVAT AB
Hantverkare sökes i Ystad.
Platsbeskrivning:
Seniorbolaget finns i fler än 100 kommuner i Sverige och är under kraftig expansion. Vi timanställer och hyr ut medarbetare till i huvudsak privatpersoner.
Arbetsplatsen: är ute hos kunder och utgår från hemmet. Vi har lokala kontor på flertal orter. Tjänsten innefattar dig som bor i Ystad med omnejd.
Huvudkontoret är beläget i Rönnäng på Tjörn. Hemsida: seniorbolaget.se
Arbetsuppgifter: Att arbeta främst med renovering, samt om och tillbyggnad.
Yrkesgrupp: Snickare, målare, och andra hantverksgrupper.
Utbildning/erfarenhet: Erfarenhet krävs
Varaktighet: Tillsvidare Lön: timlön, timanställning.
Kontaktperson: Marknadschef Mikael Styrmark 0736-247356 mikael.styrmark@seniorbolaget.se
Ansökan: Sista ansökningsdag 2018-12-31


Vi söker framförallt snickare och målare. Men det finns även förfrågan på jobb som murare och inom VVS. Rollen som hantverkare är ett självständigt och omväxlande jobb med eget ansvar.
Hantverkaren arbetar nära en Arbetsledare, vilket innebär att du delar arbetet med denna samt rapporterar kontinuerligt. Arbetet innehåller bl.a. problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser. För tjänsten krävs att du behärskar svenska i både tal och skrift till 100 % samt har körkort för bil.
Du tar gärna egna initiativ för att föra verksamhetsområdet framåt, har ett bra ordningssinne och är serviceinriktad.


Seniorbolaget såg dagens ljus våren 2008. Allt startade på Tjörn, norr om Göteborg. Första distriktet var Stenungsund, Tjörn och Orust. Från början sökte vi arbetsvilliga pensionärer, men idag anställer vi i princip alla åldersgrupper som vill arbeta med hantverk, trädgård och städ. I början blev det mest privattjänster men under årens lopp har vi mer och mer förädlat våra olika affärsområden. Idag finns vi i över 100 kommuner runt omkring i landet, fördelade på flertalet verksamhetsområden.
En landsomfattande organisationsutveckling är under implementering och går ut på att vi skall bemanna varje län så att alla medborgare i Sverige skall kunna köpa tjänster från Seniorbolaget.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
14 oktober 2018
Sista ansökningsdag
31 december 2018