Lediga jobb 94
23 oktober 2018

Sjuksköterskor till Akutavdelning i Ystad

Region Skåne, Skånevård Kryh, Lasarettet i Ystad
Vill du vara delaktig i att starta upp Akutvårdsavdelningen (AVA) i Ystad?
Då har du hamnat helt rätt!

På AVA vårdar du sjukhusets alla specialiteter tillsammans med vårdteamet som består av sjuksköterska, undersköterska och läkare.

Vi erbjuder både tillsvidareanställning och vikariat (minst 12 månader).

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu sjuksköterskor till en av Ystads lasaretts mest spännande avdelningar. På AVA träffar du patienterna i den akuta fasen och fokus ligger på monitorering och stabilisering av vitala funktioner. AVA erbjuder ett arbete där nyfikenhet och intresse är av stor vikt.

Som sjuksköterska hos oss lär du dig mycket om många diagnoser. Vår specialitet är att kunna ta hand om alla och tillgodose de behov patienten har under den korta vårdtiden som den är på AVA.

Oavsett om du är ny inom yrket eller har erfarenhet med dig kommer du att kunna känna dig trygg på AVA. Vi anpassar bredvidgången efter dina behov och det finns alltid erfarna kollegor i din omgivning.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Erfarenhet av arbete som innefattar akutsjukvård eller hjärtövervakning är meriterande men inget krav. Det är även en fördel med goda kunskaper i PASiS, Melior och övriga IT-system som används inom Region Skåne.

Om du känner att du är en person som söker en ny utmaning och är nyfiken på akutsjukvården ser vi mer än gärna att du söker. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.
Varmt välkommen med din ansökan till Akutvårdsavdelningen!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
23 oktober 2018
Sista ansökningsdag
19 november 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid