Lediga jobb 94
24 oktober 2018

Trafikövervakare

Ystads kommun, Samhällsbyggnad
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i ett team med 4 andra trafikövervakare där du erbjuds ett brett och serviceinriktat arbete. Som trafikövervakare medverkar du till att gällande parkeringsföreskrifter i Ystads kommun efterlevs. Du arbetar förebyggande och informerar allmänheten om gällande parkeringsregler. Fokusområden är framkomlighet och trafiksäkerhet. Tjänsten kan även innebära andra arbetsuppgifter inom Trafikenhetens ansvar såsom torgvärd, trafikavstängningar, etc. Arbetstiden är schemalagd och tjänstgöring kvällar samt helger ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad, lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och att leverera lösningar. Du har en god förmåga att kommunicera, lyssna och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt samt är stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Du har lätt för att samarbeta men ska även kunna arbeta självständigt. Har du parkeringsvaktsutbildning för offentligrättslig parkering är det meriterande, i annat fall sker utbildning efter anställning. Några års erfarenhet av serviceyrke med mycket kontakt med människor är ett plus. Vidare har du goda språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
24 oktober 2018
Sista ansökningsdag
21 november 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid