Lediga jobb 94
25 oktober 2018

Produktionscontroller till uppdrag i Ystad

Poolia Malmö AB
Nu söker vi en Produktionscontroller till vår kund inom VVS-branschen. Vill du vara en del av ett bolag som präglas av kreativitet och innovation? Har du god erfarenhet inom området och vill ta dig an en ny utmaning som konsult? Sök idag, vi arbetar med ett löpande urval! Uppdraget startar omgående och fortgår i minst 6 månader.

Arbetsuppgifter
Som Produktionscontroller arbetar du mycket nära verksamheten. Du har ett nära samarbete med produktionen vilket ger dig en stor insyn. Du brinner för att kunna förbättra och utveckla verksamhetens produktionsprocesser, och gör det väl förankrat med avdelningen. I rollen ansvarar du för att ta fram affärsstödjande analyser, beslutsunderlag, göra uppföljningar och arbeta nära respektive beslutsfattare. Dina ansvarsområden innefattar bl.a. produktkalkylering, standardkostberäkning, lagervärdering, kostnadsbesparingsprojekt, samt agera som ett allmänt stöd åt produktionsledningen.

Utbildning/Erfarenhet
För att fungera väl i rollen har du god erfarenhet inom produktionscontrolling sedan tidigare. Det är självfallet meriterande om du har arbetat inom närliggande branscher. Du har en civilekonomisk utbildning, gärna inom industriell ekonomi. Du har arbetat med affärssystemet MS Dynamics AX samt har goda kunskaper i Excel.

Vi ser gärna att du har ett genuint intresse för tillverkningsindustrin. Du är en analytisk person som har förmågan att se till både detaljer och helheten. Du är relationsskapande, affärsinriktad och har en god prioriteringsförmåga för att nå deadlines i tid.

Poolias målsättning
Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
25 oktober 2018
Sista ansökningsdag
17 november 2018
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Heltid