Lediga jobb 94
25 oktober 2018

Sjuksköterska till Cytostatikamottagning, Ystad

Region Skåne, Skånevård Kryh, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Division Kirurgi består av Vårdavdelning 1 och 2, Endoscopimottagning, Cytostatikamottagning, Stomimottagning, Kirurgmottagning och Urologmottagning.

På cytostatikamottagningen behandlar vi patienter som har olika tumörsjukdomar. Vi är en liten enhet med nära kontakt med kollegor i de olika yrkeskategorierna. Mottagningen är verksam måndag till fredag med planerade behandlingar av onkologipatienter inom medicin och kirurgi. Vi tar ett stort ansvar för att våra patienter ska känna sig välkomna, väl omhändertagna och trygga. Därutöver har vi ett patientnära arbete och ett bra samarbete med andra berörda enheter.


ARBETSUPPGIFTER
Nu har vi möjlighet att välkomna en sjuksköterska för en tillsvidaretjänst!

Som sjuksköterska hos oss kommer du att vara en viktig del i teamet kring patienten där du tillsammans med läkare ger vård och behandling åt patienten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar behandling av cancerpatienter i kurativt och palliativ syfte. En viktig del av arbetet är att ge information och handledning till patienter och anhöriga. Du medverkar även vid onkologi ronder, deltar i möten och medverkar aktivt i att utveckla patientprocessen för cancervård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Du har grundläggande datorkunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet av förekommande dokumentations- och journalprogram Melior, PASiS, SVPL-IT. Om du har erfarenhet av onkologi och allmän behandling av kirurgisk och urologiska patienter är detta meriterande, likaså om du har handledarutbildning och/eller erfarenhet av handledarskap.

Precis som oss värderar du ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du känner ett starkt engagemang och har en lösningsinriktad och positiv inställning. Vi förväntar oss att du har ett gott bemötande, social kompetens och god förmåga att prioritera. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
25 oktober 2018
Sista ansökningsdag
14 november 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid