Lediga jobb 94
30 oktober 2018

Säljare Lantbruksmaskiner

Ysta Maskiner AB
Vi söker säljare
YstaMaskiner AB marknadsför fastgödselspridare, grönytemaskiner, snöplogar, sopvalsar mm från marknadsledande tillverkare/varumärken som t.ex. GT Bunning, GreenTec, Spearhead, Zocon, Michaelis och YSTA. Vi samarbetar med återförsäljare i hela Sverige inom lantbruk-, park- och entreprenadsektorn.

Nu söker vi en säljare som skall bearbeta, stötta och vägleda nya och befintliga återförsäljare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning samt teoretisk och praktisk erfarenhet av lantbruk eller entreprenad. Vi erbjuder dig en tjänst med mycket social kontakt, i en mindre organisation med "högt i tak". Goda utvecklingsmöjligheter, med välkända kvalitets produkter, i ett professionellt drivet företag.

Vi ställer ut på 4 - 6 större mässor per år som Elmia Lantbruk, Elmia Park, Borgeby Fältdagar, Brunnby dagarna, Entreprenad Live, Maskin Expo samt ett större antal visningsdagar med våra återförsäljare.
Merparten av din arbetsvecka så befinner du dig på resande fot, i genomsnitt 3 dagar per vecka, hos våra kunder. Placeringsort är i Ystad.
Din förmåga att skapa kontakter och språkkunskaper i framförallt engelska är andra egenskaper som vi är intresserade av. Du ska kunna ta egna initiativ och vara självgående, glad pigg och passa in i vårt härliga gäng.
Vi förutsätter B körkort, gärna BE.
Överensstämmer ovanstående beskrivning på dig eller tror du att din person är något för YstaMaskiner, så tag möjligheten och kontakta oss.
För ytterligare information kontakta
Fredrik Lidberg 070-7521999, fredrik.lidberg@ystamaskiner.se
Skriftlig ansökan skickas in senast 2018-11-18 till info@ystamaskiner.se
Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.
Välkommen till YstaMaskiner - maskiner för yrkesfolk
Läs mer om företaget på www.ystamaskiner.se

Ytterligare uppgifter

Annonserat
30 oktober 2018
Sista ansökningsdag
17 november 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid