Lediga jobb 94
29 oktober 2018

Ögonkliniken i Ystad söker medicinsk sekreterare

Österlenkirurgin AB
Som medicinsk sekreterare på ögonkliniken har du ett övergripande administrativt ansvar vilket innebär bl a journalskrivning i melior, tidbokning till läkare och sjuksköterska i webdoc, diagnosregistrering i PASIS, telefonservice till patienter och övriga vårdinstanser. Schemaläggning, introduktion till nya medarbetare, IT-support. Reception/kassa tjänstgöring.

Vi söker dig som har förmåga att jobba självständigt i ett härligt team där alla är unika och beroende av varandra! Du bör ha erfarenhet från yrket som medicinsk sekreterare, och det självförtroende som detta ger - erfarenhet från ögonklinik är meriterande men inte ett krav. Vi värderar personliga egenskaper högt.

Ögonkliniken Vårda Österlen/Österlenkirurgin finns som en privat vårdgivare med ackreditering inom ögonmottagning och grå starr, på Lasarettet i Ystad. Vi ingår som ett eget bolag i Vårda Sverige-koncernen.
På kliniken arbetar ögonläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och lokalvårdare. Vi är 12 anställda. Vi har öppet och är bemannad vardagar mellan 8-17.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
29 oktober 2018
Sista ansökningsdag
29 november 2018
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Heltid