Lediga jobb 94
31 oktober 2018

Specialistläkare i urologi till VO Kirurgi och An/Op/Iva Ystad

Region Skåne, Skånevård Kryh, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter möjligheten där din tjänst kan formas utifrån just din kompetens och dina intresseområden? Vill du vara en del av en arbetsgrupp med stort engagemang som kännetecknas av omtanke och kvalitet? Då har du nu möjligheten att ta ditt nästa steg i karriären tillsammans med oss!

Vi söker nu en specialistläkare i urologi som vill bidra med kunskap och engagemang vill vara en del av en till en omväxlande arbetsplats med god stämning där vi tillsammans skapar värde för våra patienter.

Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus med brett utbud av specialiserad vård. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke som kännetecken. Lasarettet genomför årligen cirka 5000 operationer inom såväl akut som planerad verksamhet. Operationsverksamheten innefattar allmän kirurgi, gynekologi, urologi, ortopedi samt öron-näsa-hals.

Verksamhetsområde Kirurgi och Anestesi Operation Intensivvård har en komplett kirurgisk och operativ verksamhet med både akuta och elektiva patienter. Arbetet är omväxlande och intressant i en välkomnade arbetsmiljö på vår operationsavdelning, med en härlig stämning, höga ambitioner och stort engagemang.

Kirurgi- och urologiavdelning 1 och 2 är kirurgiska vårdavdelningar med huvudinriktning på kirurgi, onkologi och urologi. Avdelning 1 har verksamhet dygnet runt, årets alla dagar och har 26 vårdplatser. Här bedrivs akut och elektiv kirurgisk/urologisk/gynekologisk vård, främst i form av större bukkirurgiska ingrepp. Avdelning 2 har 14 vårdplatser (10 slutenvård och 4 dagvårdsplatser) och bedriver elektiv kirurgi/urologi/gynekologi måndag-fredag.

Den urologiska verksamheten inkluderar mottagning, operation, akut och elektiv slutenvård samt transuretrala och polikliniska operationer, inklusive stenbehandling. Inom verksamheten finns idag fyra urologer (varav två arbetar heltid) samt en ST-läkare och en underläkare.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande arbetsuppgifter för en specialist i urologi inkluderande mottagningsarbete, rondarbete, operation och konsultation. Här finns goda utvecklingsmöjligheter och tjänsten kan formas utifrån din kompetens och intresseområden.

KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård samt har specialistkompetens inom urologi. Har du vana vid att arbeta inom transuretral kirurgi är det meriterande för tjänsten.

Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person har du hög medicinsk kompetens, ett professionellt bemötande och arbetar lösningsfokuserat. Med en god kommunikativ- och empatisk förmåga bemöter du både patienter och kollegor för att skapa trygga och välfungerande samarbeten. Vidare motiveras du av utveckling och har ett genuint intresse för att alltid lära dig mer!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och således är längden av arbetserafenhet inte avgörande vid tillsättning av tjänsten.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
31 oktober 2018
Sista ansökningsdag
17 november 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid