Lediga jobb 94
2 november 2018

Revisor till Mazars med placering i Ystad

Mazars SET
Mazars i Sverige har cirka 300 medarbetare och är den sjunde största byrån på marknaden.

Vårt sätt att arbeta bygger på service, engagemang och tillgänglighet. Vi erbjuder tjänster inom revision, rådgivning, redovisning, finansiell rapportering/IFRS, skatt, Corporate Finance och bolagsärenden. Internationellt finns vi i 86 länder och har över 20 000 medarbetare. Hos oss får du en möjlighet att vara med att bygga och påverka vår verksamhet inom revision. Du kommer att tillhöra ett litet team och arbeta på ett familjärt kontor i kärnan av Ystad. Vi är den lokala byrån med ett globalt perspektiv!

Vi har mycket att erbjuda!

På Ystadkontoret arbetar sex personer och våra kunder är både större och mindre företag och finns inom varierande branscher. Eftersom vi är ett litet kontor är det viktigt för oss med en stark gemenskap och stort engagemang för att tillgodose våra kunders behov på bästa sätt. I din roll kommer du få möjlighet att genom ditt nätverk förvärva nya kunder till Mazars.  

*Vi söker dig med ett par års erfarenhet inom revision och som uppfyller de utbildningskrav som krävs för att i ett senare skede ha möjlighet att bli auktoriserad revisor. 

*Vill ha ett omväxlande arbete och som vill arbeta både självständigt och tillsammans med engagerade kollegor samt vara en del av ett vinnande team.

*Brinner för kunden samt har ett stort engagemang och intresse för att lösa kundens problem.

*Vill påverka, ta initiativ och som känner ett stort ansvar för ditt arbete

*Är kommunikativ och har lätt för att samarbeta och bygga förtroende

*Är analytisk och har en förmåga att se helheter.

Vi på Mazars kommer ge dig möjlighet till ständig utveckling, dels genom återkommande utbildningar och dels genom variation i de uppdrag och uppgifter som du arbetar med.

Välkommen med din ansökan!

I din ansökan vill vi att du bifogar personligt brev, CV, samt betyg från gymnasie- och högskola/universitet. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 december 2018.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Frida Parkhagen, Revisor, telefon 0736 -203628 eller e-post: frida.parkhagen@mazars.se

Sökord: revision, revisor, revisionsassistent, revisionsbyrå, Mazars, arbete, jobb, karriär, ekonomi, ekonom, civilekonom, rådgivning, Ystad, Skåne

Ytterligare uppgifter

Annonserat
2 november 2018
Sista ansökningsdag
3 december 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid