Lediga jobb 94
5 november 2018

Installationselektriker

Wikan Personal
Vi söker nu en installationselektriker som ska jobba såväl i egna verkstaden, i Ystad-trakten, som ute hos olika kundföretag runt om i södra Sverige.

Om företaget
Företaget är ett verkstadsföretag som tillverkar elkraftsaggregat. Det handlar om kundanpassade lösningar där de gör allt från ritning till tillverkning, installation, service och underhåll.

Dina arbetsuppgifter
Som installationselektriker är du med i både tillverknings- och installationsfasen av elkraft. Vissa delar av arbetet sker ute hos kundföretagen i södra Sverige, vilket innebär att övernattningar på annan ort förekommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som jobbat som installationselektriker. Du är en driven, pålitlig och intresserad problemlösare som är van att jobba självständigt.
Körkort är ett krav.

Tillträde under hösten.

Tjänsten börjar med en anställning hos Wikan Personal och förväntas övergå i anställning hos kundföretaget.

Behandlingarna behandlas löpande så ansök direkt!

Information och kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Stefan Johansson, stefan@wikan.se, 0417-77 99 81

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ytterligare uppgifter

Annonserat
5 november 2018
Sista ansökningsdag
25 november 2018
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Heltid