Lediga jobb 94
5 november 2018

Överläkare (LUS) till Barn- och ungdomspsykiatri Ystad

Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri
Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomspsykiatrin i Ystad består av traditionell mottagningsverksamhet, vilken är basen i den kliniska verksamheten, samt späd-och småbarnsteamet och mellanvård. Vi är en stor arbetsgrupp på 27 medarbetare, fördelat på psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut samt medicinska sekreterare. Verksamheten genomsyras av systemteorin med familjeperspektivet som grundsyn.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en engagerad överläkare inom Barn och ungdomspsykiatri till vår verksamhet!

Som överläkare hos oss består ditt arbete bland annat av utredning och bedömning som utförs i såväl akuta lägen som över längre tid. Arbetet består också av behandling av barn, unga och deras familjer. Behandlingsformerna varierar för att passa barn och unga i olika åldrar och för att på bästa sätt matcha familjernas problematik. Som medarbetare hos oss deltar du även i olika samverkande sammanhang. Vi erhåller handledning inom ramen för vårt behandlingsarbete såväl som inom familjeterapi.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare som är specialist inom barn – och ungdomspsykiatri med språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.
Det är viktigt att du trivs med såväl familjearbete, individuella kontakter samt samverka med våra vårdgrannar. Personliga egenskaper som är av stort värde för arbetet hos oss är god initiativförmåga, samarbetsförmåga och din vilja att bidra med kunskap.

Eftersom resor förekommer i tjänsten är B-körkort är krav. Kunskaper i PASiS och journalsystemet Melior ses som meriterande för tjänsten.

Då BUP är ett universitetssjukhus ser vi gärna ett forskningsintresse hos den sökande. LUS-prövning kommer att ske vid anställning.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska du scanna in vidimerad kopia på legitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas).

Ansökan kommer att skickas till sakkunniga för bedömning. Tjänsteförslaget med kandidaternas namn offentliggörs i tre (3) veckor på Region Skånes officiella anslagstavla i Rådhus Skåne, Kristianstad. De sakkunnigas utlåtande och anslagstid kommer att skickas till dig via e-post. Därefter kommer handlingarna att skickas till sektionschef/verksamhetschef som sedan utser innehavare till tjänsten/tjänsterna.

Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Med vänliga hälsningar

GSF Rekryteringscenter
Region Skåne
www.skane.se

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
5 november 2018
Sista ansökningsdag
4 december 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid