Lediga jobb 94
5 november 2018

Vice platschef till Ystad

Byggmax
Vill du hjälpa människor förverkliga sina drömmar? Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att på så vis kunna ge människor råd och möjlighet att verkliggöra sina byggdrömmar. Vi erbjuder dig utmaningen att bidra till företagets expansiva utveckling och spännande resa mot att bli världens bästa byggvaruhandel. Om du vill arbeta med ledarskap i en snabbrörlig organisation med trevliga kollegor och en stark företagskultur är det här jobbet för dig.

I rollen som vice platschef är du tillsammans med platschefen delaktig i att:

- Aktivt arbeta med sälj och service

- Skapa förutsättningar så att butiken kan leverera förstklassig service till våra kunder och själv bidra med det

- Tillsammans med platschefen se till att nå uppsatta mål

- Motivera och utveckla dina medarbetare med sina uppdrag genom att utbilda, coacha och ge rätt förutsättningar att lyckas i sitt arbete

- Säkerställa en säker, snygg , ren och lönsam anläggning

- Vara ett gott föredöme

Tjänsten är en en tillsvidareanställning på heltid 100%


- Du har en stark önskan att utveckla din ledarförmåga och på sikt vill du troligtvis leda ett eget team.
- Vill arbeta med service och försäljning
- Kan göra dig förstådd på både svenska och engelska
- Har ett intresse för eller erfarenhet av bygg, detaljhandel och kundbemötande
- Har truck- eller körkort
- Finns tillgänglig att arbeta under anläggningens öppettider

Din förmåga att engagera och motivera dina medarbetare och att alltid se till kundens bästa värderar vi högt. Du ska tillsammans med platschefen se till att butiken når uppsatta mål, följa våra värderingar samt att vara ett gott föredöme. Du ska alltid se till att kunden är nöjd och fått sig en upplevelse när kunden lämnar butiken.

Vi har en väldigt stark företagskultur med mycket glädje och starkt samarbete i grunden och vi söker dig som vill ta del av detta. För att matcha oss är du redo att ta ansvar för både din utveckling och för anläggningens framgång, utan att för den saken sätta jaget före laget.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss en objektivitet. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Svara då på urvalsfrågorna och genomför de eventuella testpaket som skickas till dig. Urvalet sker löpande, skicka därför ditt svar redan idag.

Byggmax önskan är att hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga de byggprojekt de drömmer om. Vi vill att alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill förbättra sina hemmiljöer inomhus, utomhus eller i trädgården. Alla som arbetar på Byggmax strävar efter samma mål - att se till att dessa hemmasnickare får både råd och möjlighet till det.

Byggmax Group är en koncern som utöver Byggmax består av Skånska Byggvaror och Buildor. Idag finns totalt nästan 150 fysiska butiker och en exploderande e-handel. Ända från starten 1993 har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när hobbysnickare och proffs ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.

Varmt välkommen till Byggmax, både som kund och som potentiell medarbetare!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
5 november 2018
Sista ansökningsdag
17 november 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid