Lediga jobb 94
6 november 2018

Specialistläkare till Vuxenpsykiatrin i Ystad

Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde vuxenpsykiatri Kristianstad bedriver specialistpsykiatri inom nordöstra Skånes sex kommuner, Bromölla, Hässleholm, Kristianstad, Osby, Perstorp och Östra Göinge samt Simrishamn, Tomelilla, Ystad, Skurup och Sjöbo. Verksamheten ansvarar också för heldygnsvården i Simrishamns och Tomelillas kommuner.

Inom verksamhetsområdet arbetar vi bland annat med utveckling inom områdena OCD, Neuropsykiatri, Beroendevård samt intern- och extern samverkan/samarbete med kommunerna och andra vårdgivare

Öppenvårdsmottagningen i Ystad består av olika yrkeskategorier, däribland läkare, sjuksköterska, kurator, psykolog, PTP-psykolog, samtalsterapeut, fysioterapeut, arbetsterapeut, skötare samt medicinsk sekreterare. Utifrån våra olika kompetenser och erfarenheter är vårt uppdrag att erbjuda våra invånare med psykisk ohälsa bedömning, utredning, diagnostik, vård och behandling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu specialistläkare som vill vara en viktig del av öppenvårdsmottagningen i Ystad. Vår verksamhet drivs av engagerade och erfarna medarbetare som lägger stort fokus på att ge kvalificerad vård till våra patienter. Vi erbjuder dig ett varierande och självständigt arbete med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare med specialistutbildning inom psykiatri med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av exempelvis LARO, beroendevård, psykosvård, neuropsykiatri, förstämningssyndrom och/eller DBT är meriterande. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, ett gott etiskt förhållningssätt samt vilja till förbättringsarbete. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och verkar för ett öppet arbetsklimat.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
Psykiatri
Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
6 november 2018
Sista ansökningsdag
30 december 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid