Lediga jobb 94
7 november 2018

Produktionsmedarbetare till GT Prototyper

OnePartnerGroup Skåne AB
Vill du vara med och producera delar till framtidens produkter i allt från bilbranschen till sjukvården?

Om kundföretaget
GT Prototyper grundades 1996 och är idag en del av Prototal Industries AB. Det är ett av de största företagen i Skandinavien inom additiv tillverkning och småserietillverkning. De producerar delar och prototyper till ledande företag inom flertalet branscher. Med modern utrustning arbetar företaget främst med tre tekniker, SLS, SLA och FDM. Fokus ligger på kvalité, hög service och korta leveranstider.

Dina arbetsuppgifter
Som medarbetare i produktionen på GT Prototyper kommer du ges möjligheten att testa på arbete i de olika produktionsstegen, allt från tillverkning av prototyperna till konstruktion av färdiga modeller. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att bereda maskinerna, blåsa och rengöra bitarna samt blästring.

Tjänsten är förlagd på halvtid men med goda chanser till en heltidstjänst på sikt. Arbetstiderna är måndag till fredag 07.00-11.00 med förekommande helgarbete. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier på halvtid eller ytterligare ett deltidsjobb.

Din profil
Vi letar efter dig som trivs i en producerande miljö och som drivs av att, tillsammans med dina kollegor, leverera fantastisk service. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och gillar att arbeta med dina händer. Som person är du framåt, hjälpsam och i ditt arbetssätt är du effektiv och noggrann.

Du kommer bli en del av ett härligt och tajt gäng där alla hjälps åt för att leverera utifrån GT Protypers värderingar och visioner.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 november 2018
Sista ansökningsdag
2 december 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid