Lediga jobb 92
22 november 2018

Sjuksköterska till intensivvårds- och postoperativ avdelning i Ystad

Region Skåne, Skånevård Kryh, kirurgi
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till Intensivvårds- och postoperativa avdelningen i Ystad! Vill du arbeta i en högteknologisk och stimulerande arbetsmiljö med en hög grad av delaktighet?

Intensivvårds- och postoperativa avdelningen i Ystad har tre intensivvårdsplatser, en intermediärplats och fyra postoperativa vårdplatser som är bemannade dygnet runt. På uppvakningsavdelningen finns även tio vårdplatser för dagkirurgi måndag till fredag. Intensivvården hos oss har en inriktning mot allmän IVA men vi erbjuder även Prisma behandling. Inriktningen på våra operationer är allmänkirurgi.

Vår avdelning präglas av ett stimulerande och utvecklande arbete i en högteknologisk miljö. Arbetsmiljön är viktig för oss och vi har organiserat enheten så att du ska ha ett stort inflytande och hög delaktighet. Vi är cirka 60 procent sjuksköterskor och 40 procent undersköterskor och vi jobbar i små effektiva team med en sjuksköterska och en undersköterska i varje. Som sjuksköterska hanterar du själv din schemaläggning i TimeCare vilket ger dig variation gällande arbetskamraterna du arbetar med.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en ny sjuksköterskekollega till oss på Intensivvårds- och postoperativa avdelningen i Ystad!

I rollen som sjuksköterska kommer du att utföra specifika omvårdnadsuppgifter som förekommer inom vårt verksamhetsområde. Du kommer även att arbeta intensivvård samt med postoperativ vård inom allmän kirurgisk inriktning inom vårt uppdrag. Vi har Prisma-behandlingar för de intensivvårdspatienter som är i behov av akut njurdialys och beroende på din bakgrund är det bland annat denna typ av arbete som väntar dig hos oss.

Du kommer att träffa en stor variation av patienter inom ett omfattande och stimulerande spann av sjukdomstillstånd. Vi kan vidare erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi arbetar mycket med förbättringsarbeten inom enheten.

Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt och patientnära med stort egenansvar.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har ett positivt förhållningssätt och eftersom vi arbetar under principen frihet under ansvar, behöver du en personlig mognad och god förmåga att samarbeta med en stor variation av kollegor. Därutöver är du flexibel, socialt utåtriktad och kan snabbt ställa om till ändrade förutsättningar.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård, gärna slutenvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Har du specialistutbildning inom intensivvård är det meriterande och tidigare erfarenhet inom intensivvård och/eller postoperativvård ser vi som fördelaktigt. Likaså är det positivt om du har lätt för att arbeta med medicinteknisk utrustning och tycker att detta är intressant. Vidare har du goda datorkunskaper och kan med lätthet lära dig nya system.

Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
22 november 2018
Sista ansökningsdag
21 december 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid