Lediga jobb 92
23 november 2018

Previa Ystad söker leg psykolog

Previa
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du satsa på framtiden med oss på Previa?

Som legitimerad psykolog fungerar du som ett stöd för såväl företagsledningar som för enskilda chefer, kontaktpersoner och anställda. I dialog utformar du de insatser som bäst möter deras behov. Du arbetar utifrån teorier och arbetssätt som stödjer utvecklingen av medarbetare, chefer och verksamheter.

Du genomför uppdrag främst på individnivå, men även på grupp- och organisationsnivå i förekommande fall. Oavsett de uppdrag du hanterar - vilka kan gälla rehabilitering, psykosociala arbetsmiljöfrågor, föreläsningar, utveckling av chefer, grupphandledning eller kartläggningar – bör du ha intresse för att förstå individen i ett organisatoriskt sammanhang.

Vi söker dig som är självgående och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra kompetenser. Du kan skapa förtroendebärande allianser och är tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt.

Som medarbetare i Previa arbetar du utifrån våra värderingar; värdeskapande, samspelande och modiga.

Du är legitimerad psykolog som har erfarenhet av arbete på individ- och gruppnivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsförmågebedömningar och att arbeta med arbetsrelaterad ohälsa och lättare psykiatrisk problematik. Goda kunskaper i engelska är också meriterande.

Vi kan ej ta emot PTP-Psykolog.

Övrigt: Tjänstgöringsgrad 80-100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig - ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher - erfarna kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper - möjligheter till kompetensutveckling inom företagshälsa - intressanta kunder, inom både privat och offentlig sektor

Våra enheter ligger i Ystad och Simrishamn. Arbete på andra Previa enheter i Skåne kan också förekomma.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta konsultchef Marie Håkansson, 070-413 08 09 alt. marie.hakansson@previa.seVälkommen med din ansökan senast 2019-01-13. Urval sker löpande.Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
23 november 2018
Sista ansökningsdag
12 januari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid