Lediga jobb 92
22 november 2018

Dietistboxen söker en hälsokunnig säljkonsulent för företagsförsäljning,

Dietistboxen
Som säljare ska du kontakta samt besöka företag och sälja in Dietistboxen till personal/HR-chefer med personal. Argument är bland annat att de kan få en friskare och piggare personal vilket ger mindre sjukskrivningskostnader. Ett annat bra argument är att Dietistboxen går under det så kallade friskvårdsbidraget och är avdragsgillt för arbetsgivaren. Det finns många fler argument som vi lär dig under din utbildning.

Alla företag som kontaktas ska bokföras i vårat CRM-stöd vilket gör det lätt för dig att sköta aktiviteter, uppföljningar med mera.

Du utgår hemifrån. Din anställning börjar med utbildning och vi finns alltid tillhands i ditt jobb.

Vi söker dig som ser positivt på försäljning, är en utåtriktad person med mycket driv samt är öppen för utmaningar. Vi ser gärna att du är envis och har förmågan att vända någonting negativt till positivt. Du är pålitlig, självgående, långsiktig och tålmodig i dina affärsrelationer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning, erfarenhet och/eller utbildning inom kost och hälsa. Är du leg. dietist är det en merit. Goda kunskaper i svenska, erfarenhet från att jobba i CRM-stöd, Word och Excell vill vi också att du ska ha.


Vill du gå ner eller upp i vikt, bli piggare och må bättre? Tränar du mycket och vill få i dig rätt kost? Äter du för mycket socker? Vill du veta om du äter tillräckligt med vitaminer, mineraler m.m.? Är du ofta förkyld eller har någon kostrelaterad sjukdom som diabetes? I så fall ska du köpa Dietistboxen som innehåller en dagbok alt. länk till en 3-dagars kostdagbok som du fyller i tillsammans med fysiologiska samt livsstilsrelaterade uppgifter, önskemål om exempelvis viktnedgång, viktuppgång, bli piggare, friskare eller annat. Dietistboxen passar alla oavsett om du vill göra små eller stora kostförändringar. Självklart näringsberäknar Dietistboxen och ger råd även till dig som exempelvis är vegetarian.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
22 november 2018
Sista ansökningsdag
31 januari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid