Lediga jobb 92
4 december 2018

Löderupsgården söker undersköterska till ny enhet

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Löderupsgården är ett äldreboende som sätter det friska i centrum! Vi har fokus på det vackra i våra miljöer, i trädgården, kultur, våra aktiviteter, god mat och annat som ger välbefinnande. I det dagliga arbetet har vi den nationella värdegrunden för äldreomsorgen i fokus. Boendet har eget kök och lunchrestaurang, där boende, anhöriga och du som anställd kan inta din lunch. Löderupsgården har flera enheter och hos oss är det viktigt med gemenskap och att vi hjälps åt. Boendet ligger ca 20 minuter öster om Ystad tätort utmed kustvägen och har med sitt läge närhet till vacker natur och årstidernas växlingar. Här arbetar vi utifrån ett rehabiliterande synsätt och har gott samarbete med rehabiliteringsenheten.

Vi har ett starkt fokus på traditioner och anordnar fester av alla slag. Här finns Solrum Österlen och vi har en aktivitetssamordnare som leder och stöttar i de dagliga aktiviteterna som anordnas.

I dina arbetsuppgifter ingår det att vara kontaktman, inneha ombudsuppdrag samt att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån delegering från sjuksköterska. För att skapa en meningsfull vardag för de boende arbetar du i ett team tillsammans med andra undersköterskor, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut samt chefer.

Löderupsgården öppnar nu en ny enhet med 8 växelvårdsplatser och 2 korttidsplatser. Syftet med enheten är att personer som bor i ordinärt boende, som har olika behov av omvårdnad, kan bo på enheten i 1-2 veckor i taget för att sedan växelvis bo i det egna hemmet igen. Ofta får dessa personer mycket hjälp av anhöriga som under tiden får möjlighet till återhämtning. Enhetens korttidsplatser kommer att vara avsedda till personer som exempelvis behöver extra omvårdnad efter en sjukhusvistelse tills personerna är redo att återgå till det egna hemmet.

Enheten som heter Prästkragen söker nu 2 undersköterskor som vill vara med och forma enheten. Tjänsterna är på minst 75% men det finns möjlighet till högre tjänstgöringsgrad.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad undersköterska. Bor du inte i närområdet måste du ha körkort och bil för att kunna ta dig till Löderupsgården. Ensamarbete och tunga lyft förekommer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal. Löpande rekrytering.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande rekrytering.

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 december 2018
Sista ansökningsdag
22 december 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid