Lediga jobb 92
4 december 2018

Lärare med inriktning mot Fritidshemmet

Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker lärare med inriktning fritidshem som är intresserad av att utveckla fritidsverksamheten på Svarteskolan. Du bör vara öppen för förändringar och gilla utmaningar. Du skall vara drivande och finna lösningar.

Du arbetar naturligtvis utifrån läroplanen och ser även att digitaliseringen i fritidshem och skola kan utveckla verksamheten så att alla elever kan nå målen.

I tjänsten ingår att arbeta tillsammans med lärare i arbetslag åk F-3.

Fritidshemmet ligger i Svarte. De vackra omgivningarna inbjuder till motion, lek och lärande utomhus året om. En del av eleverna åker skolskjuts till verksamheten.

Fritidshemmet har idag 130 barn inskrivna F-6.


KVALIFIKATIONER
Utbildad Lärare med inriktning mot Fritidshemmet .

Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och vi ser gärna att du är intresserad av hälsa och utomhuspedagogik, då del av tjänsten idag innefattar undervisning i Idrott & Hälsa i åk 1-2.
Viss tid samverkar du med lärare i främst åk 3, för att alla elever skall utvecklas och nå de nationella målen.
Du ska ha grundläggande komptens inom IT och media samt kunna använda denna aktivt i den pedagogiska vardagen tillsammans med barnen i deras lärande. Erfarenhet av arbete på fritidshem krävs.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 december 2018
Sista ansökningsdag
17 december 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid